Xerox Ralli

Home / Xerox Ralli

Tulokset:

http://www.ajaksi.net/ralliajaksi2/

Kilpailijainfo 2017 Xerox

Xerox-Ralli säännöt

Kilpailussa mukana ennakkotutustuvat luokat perjantaina ja lauantaina. Ennakkotutustumattomat luokat kilpailevat lauantaina. Kilpailu ajetaan täysin uudistuneella reitillä EM Lahti Historic Rallyn kanssa.

Ennakkotutustuvien luokkien osalta kilpailureitti sisältää 12 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 149,80 kilometriä. Lauantaina 22.7.2017 kilpailureitille suuntaavat ennakkotutustumattomat luokat, joiden suoritettavana on 6 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 72,20 EK-kilometriä.

XEROX-rallin luokkajako on erittäin kattava – nuorista senioreihin.
Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy perjantaina 7.7.2017 klo 23.59.

Vuodesta 1968 lukien Xerox (aiemmin Rank Xerox) toimi Jyväskylän Suurajojen yhteistyökumppanina, kumppanuuden jatkuessa edelleen

Suomen MM-rallin, Neste Rally Finlandin, kanssa. Kyseessä on myös maailman pitkäaikaisin yhtämittainen urheilumarkkinoinnin yhteistyösopimus.

1980-luvulla toimineen Rank Xerox Rally Teamin kuljettajina toimivat tuolloin Juha Kankkunen, Sebastian Lindholm ja Sakari Vierimaa.

XEROX-ralli tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ennakkotutustuville luokille myös nuotitusharjoitteluun, koska erikoiskokeisiin tutustumiskertoja ei ole rajoitettu.

Kilpailureitti on uudistettu kokonaisuudessaan ja reittitiimi kertoo että ”Salpausselän harjujen luonnetta on saatu erikoiskokeisiin mukaan”. Odotettavissa myös on, että erikoiskokeiden kunto tulee säilymään erinomaisena kaikille kilpailijoille, molemmilla ajokerroilla, koska kilpailutapahtumassa ei ole mukana lukuisaa määrää 4-vetoautoja.
LAHTI HISTORIC RALLY RY.