Katsojille

 Top Building Ralli, yleisölle infoksi

Aiomme Lammilla kokeilla seuraavaa järjestelyä.
 
Katsojien karttaan on merkitty tietysti ek1/4, ek 2/5 ja ek3/6.
Erikoiskokeet jaetaan jaksoihin, hieman ek:sta riippuen eri mittaisiin jaksoihin.
Jakso 1, jakso 2 jne…..
Nämä alueet tulevat ilmenemään kartasta ja tulemme ne merkkaamaan myös maastoon.
Katsojalle helppo keino muistaa alueet joilla liikkunut, on ruksata tai ympyröidä ne omaan karttaan ja tietenkin säilyttää karttaa muutamia viikkoja kilpailun jälkeen.  Vaihtoehtoisesti myös kätevä keino on ek:n varrella olevasta kyltistä napata puhelimella kuva talteen.
 
Tämä siksi, että haluamme helpottaa selvitystyötä jos tulee koronatapauksia ja tarve niitä jälkeenpäin selvittää.
Pystymme näin mahdollisesti esim. sosiaalisen median kautta informoimaan esimerkiksi näin
”ek1 jaksolla 2 olleet, jaksolla 2 vierailleella henkilöllä on jälkeenpäin todettu koronavirus, seuratkaa olotilaanne ja käykää varmuuden vuoksi testissä jne”
 
Kilpailukeskukseen emme toivo yleisöä ollenkaan, kuljettajat ja huoltomiehet riittävät paikalla olevan kilpailun järjestelyväen lisäksi.
Median edustajat voivat välittää  kuvin ja videoin tunnelmaa sieltä tarvittaessa, näin rajaamme väkimäärää kilp.keskuksen alueella ja jälleen, helpotamme mahdollisen tartuntaketjun selvittämistä.
 
Pääsylippuja kilpailuun ei myydä, mutta ek:n sisääntulopisteissä tarkkaillaan  paljonko väkeä on tullut.
Maastossakin kannattaa oman katseluporukan ulkopuolisiin pitää turvaväliä.
Karttoja/lähtöluetteloa myydään parilla myöhemmin ilmoitettavalla huoltoasemalla 5 euron hintaan.
Näin ek-henkilökunnan ei tarvitse olla suorassa kontaktissa yleisöön tai rahaan, vaan ostotapahtumat keskitetään sinne missä muutenkin ihmisiä ja kaupankäyntiä harjoitetaan.

Yleisön toivomme suhtautuvan kanssakatsojiin, järjestelyväkeen, kuljettajiin kunnioittavasti, turvaetäisyyksiä noudattaen. Näitä järjestelyitä ei tehdä yleisön kiusaksi, vaan näillä pyritään olemaan asioiden ja määräysten edellä.

COVID19-pandemian mahdollisesti ollessa riesanamme tulevinakin vuosina, tulee meidän avoimin mielin tutkia ja kehittää toimia joilla meille autourheilun faneille voitaisiin tapahtumia järjestää vastaisuudessakin.