Kansainvälinen Lahti Historic Rally ajetaan perjantaina ja lauantaina 14.-15.08.2020.

Kilpailu on European Historic Sporting Rally Championship-sarjan seitsemäs osakilpailu, kun sarjassa kaikkiaan on yhdeksän osakilpailua. Sarjan avauskilpailu maaliskuun puolivälissä Espanjan Costa Bravassa, sekä Italian Sanremo Rally Storico huhtikuun alussa ovat tätä kirjoittaessa varmuudella peruttuja. Syynä tähän on maailmaa laajalti kurittava COVID-19, eli koronavirus.

Viruksen liikkeitä ja kestoa on mahdoton ennakoida, mutta Lahden osakilpailun kohdalla kilpailun valmisteluja jatketaan normaalisti.

Reitti sisältää n.150 ek-kilometriä, 6 eri ek:ta, jokainen kahdesti. Perjantain reitti suuntautuu Sysmään ja lauantain reitti Lammin ympäristöön. Luvassa on jälleen parhaita mahdollisia sorateitä niin ulkomaalaisien kuin kotimaan kuljettajien nautiskeltavaksi.

Lähtö ja maali sijaitsevat totuttuun tapaan Lahden satamassa ja kilpailukeskus Lahti-hallilla. Nuotituspäivät ovat keskiviikko ja torstai 12.-13.08.

Kansallinen kilpailu ajetaan tänä vuonna nimellä Top Building Ralli.

Vaihtoehtoina ovat kaksipäiväinen nuottikilpailu, tai nuotiton yksipäiväinen jonka ajopäivä on lauantai. Kansallisia luokkia tulee mukaan jälleen kattavasti.