Kansainvälisen historicien EM-sarjan osakilpailun 7/9, Lahti Historic Rallyn 11.–12.8.2023, säännöt on julkaistu tänään Sportity-sovelluksessa, joka toimii rallin virallisena ilmoitustauluna.
Kaikki Sportity-mobiilisovelluksessa julkaistu materiaali näkyy myös näillä sivuilla kohdassa Kilpailijat -> Virallinen ilmoitustaulu.
Tuttuun tapaan Lahden kaupunki on keskuspaikkana Lahti Historic Rally -tapahtumalle 2023, joka sisältää tänä vuonna historicien EM-osakilpailun, mutta myös kansallisen Ralli SM -sarjan osakilpailun 6/7 sisältäen Historic Rally Trophy -sarjan osakilpailun 5/7 (tasanopeusluokan osakisan 5 & 6/8). Kansallisen kilpailun säännöt julkaistaan kesäkuun puolivälin paikkeilla. Liitteenä oleva kuva on rallireitin varrelta napattu, nuotittaessa voi istahtaa vaikkapa kahville tuokioksi.

Lähtö- ja maalipaikka on Lahden upea, tunnelmallinen venesatama, jossa tapahtumia riittää ralliviikonloppuna torstaista alkaen. Kansainvälisen EM-sarjan osakilpailun osanottajien huoltoalue on myös Lahden satama-alueella, kilpailukeskuksena toimivan Lahti Hallin piha-alue on varattu kansallisen kilpailun osanottajille eli SM-sarjalaisille ja HRT-sarjalaisille.

Keskiviikko ja torstai ennen kilpailua on reittiin tutustumisaikaa niille luokille, joissa nuottien käyttö on sallittua. Perjantaina ralli alkaa Lahden Satamasta, yötauko on Lahdessa ja lauantaina ralli jatkuu siten, että maaliin tullaan Lahden satamaan iltapäivän vaihtuessa alkuiltaan.

Ilmoittautuminen kansainväliseen kisaan alkaa heti, kun säännöt on julkaistu. Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua on keskiviikkona 26.7. klo 21.00.

Tästä linkistä pääset myös Lahti Historic Rallyn suomenkielisisiin sääntöihin.

 

THE SUPPLEMENTARY REGULATIONS OF EHRC LAHTI HISTORIC RALLY IS PUBLISHED

The supplementary regulations of EHRC Lahti Historic Rally is now published at Sportity app. (code LHR2023)
The attached picture is by the rally route.

Virtual official notice board is online at this website. You will find Sportity also on this website -> Competitors -> Official Notice Board

The Supplementary regulations behind this link

 

Kategoriat: Uutiset