Ilmoittautumisen helpottamiseksi tässä muutamia vinkkejä ja ohjeita FIA-portaalin käyttämiseksi. Varaathan valmiiksi kaikki dokumentit, jotka haluat ladata ilmoittautumisesi liitteiksi. HTP:n ensimmäinen sivu on ehdottoman tärkeä dokumentti. Osanottomaksu suoritetaan Lahti Historic Rallyn tilille, löydät säännöistä tilinumeron sekä tiedon kunkin luokan ilmoittautumismaksusta. Muistathan myös, että alennetulla ilmoittautumismaksulla voi ilmoittautua 12.7.2023 asti, sen jälkeen ilmoittautumismaksu nousee. Lue näistäkin tarkemmin kilpailun säännöistä.

POIMINTOJA LAHTI HISTORIC RALLYN SÄÄNNÖISTÄ 2023

4.2 ILMOITTAUTUMISMENETTELY

4.2.1 Lahti Historic Rally 2023 kilpailuun haluavan tulee ilmoittautua käyttäen FIA Online Rekisteröintialustaa. (löydät linkin rekisteröitymiseksi Kilpailijat-alalehden alta kohdasta Ilmoittautuminen)

Niiden kilpailijaparien, joiden tarkoituksena on kerätä EHRC-sarjapisteitä, pitää ilmoittautua FIA applikaatiosta löytyvällä sarjaan liittyvällä vakiomuotoisella lomakkeella osoitteessa: https://registrations.fia.com/EHRC
Kun pisteistä ajamaan haluavan rekisteröinti on mennyt FIA:aan ja siellä hyväksytty, FIA lähettää linkin, jolla ilmoittautuminen tehdään itse kilpailuun.

4.2.2 Muiden kilpailijaparien (jotka eivät ole rekisteröityneet EHRC-sarjaan ja jotka eivät kerää sarjapisteitä), tulee käyttää ja lähettää ilmoittautumislomakkeensa asianmukaisesti täytettynä ennen ilmoittautumisten päättymisaikaa osoitteessa https://registrations.fia.com/EHRC_7FIN

Huomaa, että FIA-rekisteröintialusta vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka luodaan ennen ilmoittautumista. Älä odota ilmoittautumisajan viimeiseen hetkeen, jotta ehdit täyttää lomakkeen.

… ja vielä nämäkin on hyvä tietää…

Huomioitavaa lomakkeen täyttämisessä:
Kohtaan Applicant voit kirjoittaa vaikkapa 1- tai 2-ohjaajan tiedot.
Kohtaan Competitor laitetaan ilmoittajan nimi sekä ilmoittajalisenssin numero sekä issued by Finland
HUOM! Jos ilmoittaja on kuljettaja, kansainvälisissä kilpailuissa hänellä pitää olla erillinen ilmoittajalisenssi. Sen saa AKK:sta. Kansallisessa kilpailuissa ilmoittajalisenssinä voi olla kuljettajan kilpailijalisenssi.

Sellainen asia tuli yllättäin vastaan, että kun kirjoittaa esimerkiksi syntymäaikansa, ranskalaisittain olisi käytettävä kautta-viivaa eli esimerkiksi 11/7/1992 eikä siis meidän totutulla tavalla 11.7.2992.

Muut kohdat lienevät kaikille tuttuja
Dokumentteihin ladataan kaikki tarpeellinen, yksi tärkeimmistä on HTP ja sen ensimmäinen sivu

Jos tulee pulmia, kysy neuvoa, ei kannata yksin tuskailla. Voit ottaa yhteyttä vaikkapa Kikka Kuosmaseen 040 580 4620.

 

Kategoriat: Uutiset