Lahti Historic Rallyn yhteydessä ajettavan Ralli SM -osakilpailun uusi nimikumppani on vantaalainen Rakennus Future Oy. Yhteistyön myötä kauden kuudennen SM-rallin nimi on Future SM-ralli.
”Iloksemme saimme yhteistyökumppaniksi vankan osaamisen taitajan, Rakennus Future Oy:n, joka on myös autourheilussa ollut monet vuodet. Mukava jatkaa yhteistyötä tutun kumppanin kanssa”, toteaa SM-rallin kilpailunjohtaja Seija Koskela.

Rakennus Future Oy on uudisrakentamiseen ja saneeraukseen keskittyvä rakennusliike. Yrityksellä on pitkä perinne autourheilun tukijana.
”Me Rakennus Futuressa olemme rakentaneet Vantaata 33 vuoden ajan. Tämän ajan olemme olleet tukijoina erimuotoisissa urheiluharrastuksissa – kilpailijatasolla sekä nuoria että kilpailuja tukien. Autourheilu on meidän perheemme ja yrityksemme sydäntä lähellä, ja siksi päätimme lähteä tukemaan hienoa tapahtumaa”, kertoo toimitusjohtaja Kari Tasanko Rakennus Future Oy:stä.

Kolmen arvosarjan kisan sisältävän Lahti Historic Rallyn 20-vuotisjuhlakisa 11.–12. elokuuta on todellista rallin juhlaa. Kansainvälisessä kisassa ajetaan historicien EM-pisteistä ja kansallisessa kilpailussa SM-pisteistä nykyaikaisimmilla autoilla. SM-rallin yhteydessä taistellaan sarjapisteistä myös Historic Rally Trophy -sarjan osakisan merkeissä.

Rallitunnelmaa yleisölle tuo noin 200 autokuntaa niin uudistuneen reitin varrella kuin lähtö- ja maalialueena toimivassa Lahden Satamassa ja Lahti Hallin piha-alueen huoltoalueilla.

 

Kategoriat: TapahtumatUutiset